Moustas Lab - SEO – Βελτιστοποίηση Web Site


Η σχεδίαση της ιστοσελίδας σας αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Το ζητούμενο είναι η φιλικότητα και η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας όχι μόνο στον χρήστη αλλά και στις μηχανές αναζήτησης.
Η φιλικότητα προς το χρήστη και το μέσο που χρησιμοποιεί όπως smartphone, tablet, υπολογιστή έχει να κάνει με την κατασκευή μιας responsive ιστοσελίδας ή e-shop.
Η φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης, Search Engine Optimasation – SEO, και ειδικά για το Google και των οργανικών αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις του είναι μια επίπονη διαδικασία που θέλει υπομονή, επιμονή και συνεχή ενασχόληση για την μέγιστη απόδοση.
SEO είναι η ενίσχυση της οργανικής κατάταξης ενός site στις αναζητήσεις της Google, βάση της σχετικότητας του περιεχομένου και βάση της φήμης της ιστοσελίδας.
Δηλαδή για να παρουσιάσει η Google τα σχετικότερα αποτελέσματα για την αναζήτηση ενός χρήστη, ταιριάζει τις λέξεις κλειδιά που πληκτρολογεί ο χρήστης με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και τη φήμη της ιστοσελίδας, δηλαδή των αριθμό των σελίδων που συνδέονται στην σελίδα μας αλλά και την ποιότητα των σελίδων αυτών.
Το SEO χρειάζεται χρόνο και κόπο για να δώσει τα πρώτα αποτελέσματα. Για ένα νέο Site ένας χρόνος 6 μηνών τουλάχιστον είναι απαραίτητος για να δούμε τα πρώτα καλά αποτελέσματα, μερικές φορές και λίγο παραπάνω.
Το κόστος του SEO εξαρτάται από εμάς και το πόσο θέλουμε να επενδύσουμε ανάλογα με τους στόχους που έχουμε θέσει, χρειάζονται σωστοί συνεργάτες (Moustas Lab) πολύ και συνεχείς δουλειά για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ανάλυση και κοστολόγηση των στόχων σας.

Σχόλια